Diensten

Hulp nodig op vlak van veiligheid, preventie en milieu?
EMGE Consulting biedt advies, ondersteuning en training op maat van uw bedrijf.

Wij hebben een ruime ervaring bij zowel kleine als grote bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals: Afvalverwerking, Chemie, Distributie, Voeding, Bouw, Metaalbewerking, Diensten, Zorg,….

Vragen over milieu, ADR, preventie, of veiligheidscoördinatie? Contacteer EMGE Consulting.

Kies voor zekerheid

De veiligheid van uw personeel en derden, maar ook uw infrastructuur, installaties en de omgeving is cruciaal voor de toekomst van elke onderneming. Incidenten en ongevallen zijn snel gebeurd en de gevolgen kunnen erg groot zijn. U neemt dus best alle mogelijke voorzorgen.

Doet uw bedrijf al het nodige om incidenten of ongevallen te voorkomen? En als er toch iets gebeurt, is uw organisatie dan in staat om de schade te beperken? Vertrouw uw preventie, ADR-richtlijnen, milieuaspecten en veiligheidscoördinatie toe aan een professioneel expert. Met EMGE Consulting als milieu- en veiligheidspartner bent u op alles voorbereid!

Verlos uzelf van al die administratie

Omgevingsvergunningsaanvragen, milieurapporten, transportprocedures, VCA certificatie,…. Om alle milieu- en veiligheidsaspecten op orde te hebben en in regel te zijn met de wettelijke verplichtingen, moet u heel wat administratieve moerassen doorploeteren. EMGE Consulting voelt zich hier als een vis in het water. Wij nemen uw milieu- en veiligheidsadministratie graag in handen.

Effectieve training voor uw personeel

Is uw milieu- en veiligheidsadministratie in orde? Zijn de nodige preventiemaatregelen en procedures opgesteld? Goed zo, maar u bent er nog niet helemaal…

Alles staat of valt immers met de kennis en de bewustwording van uw werknemers. Heel wat opleidingen m.b.t. veiligheids- of milieuaspecten zijn wettelijk verplicht, zoals de ADR-opleiding voor medewerkers die betrokken zijn bij het vervoer van gevaarlijke stoffen, opleiding nieuwe werknemers,….

Daarnaast zijn de juiste opleidingen een onmisbare schakel in het preventie- en milieubeleid van uw bedrijf. Als uw medewerkers zich bewust zijn van de gevaren en weten hoe ze incidenten kunnen vermijden, bespaart u zich heel wat zorgen. En als er dan toch iets misloopt, is getraind personeel uw beste garantie op een maximale schadebeperking.

Op zoek naar milieu-, ADR, of veiligheidsopleidingen op maat?
Vraag het aan EMGE Consulting.
  • Opstellen en begeleiden van omgevingsvergunningsaanvragen
  • Uitvoeren en ondersteunen van milieuaudits
  • Opstarten of aanpassen van zorgsystemen